Thuis

Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Inleiding

 

 

Tianjin Estel Electronic Science en Technologieco., Ltd, in China wordt gevestigd, zijn een professionele leverancier van geïntegreerd openluchttelecommunicatiekabinet en de oplossingen van de temperatuurcontrole voor openluchttelecommunicatiebasisstation dat. Als wetenschap en technologie innovatief bedrijf, nemen wij in R&D, de vervaardiging, en de verkoop van telecommunicatie-uitrusting in dienst. Estel heeft een reeds lang gevestigd team van technische en beheersdeskundigen die aan klant-specifieke behoeften kunnen nauwkeurig voldoen.

 

Het basisstation integreerde oplossingen en de producten omvatten het openlucht geïntegreerde kabinet van het telecommunicatiemateriaal, batterijkabinet, RRU-kabinet, voedingkabinet, milieu controlesysteem, de meer peltier airconditioner van TEC, AC220V-compressorairconditioner, veranderlijke de frequentieairconditioner van DC48V, warmtewisselaar, gelijkrichter, UPS, het ingebedde systeem van de telecommunicatiemacht enz. Alle bovengenoemde oplossingen en producten kunnen naar maat gemaakt zijn.

 

Onze producten en oplossingen zijn opgesteld overal China geweest. Onze hoofd binnenlandse klanten zijn China Telecom, China Mobile, China Unicom, het Net van de Staat, Shenzhen/Metro en Huawei van Peking/ZTE enz. Bovendien zijn onze producten uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, Australië, Medio Oost-landen, enz.

 

De „klanten eerst, Kwaliteit eerst“ is altijd ons principe. Wij hebben vele certificatie, zoals ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, Ce, UL bereikt, FCC enz. AANGEZIEN telecommunicatie geïntegreerde oplossingen/energie - de integrator van het besparingssysteem in China, hebben wij sterke voordelen in technologieconcurrentievermogen, beheersconcurrentievermogen, de dienstconcurrentievermogen en prijsconcurrentievermogen. Door vele jaren ervaringen in ontwerp, productie en tenuitvoerlegging van verschillende projecten rond de wereld, hebben wij grote reputatie bereikt. Zich baseert bij professionele techniek en de strikte kwaliteitscontrole, zullen wij onophoudelijk hoge rendabele producten en oplossingen aan onze respectabele klanten globaal aanbieden. Wij zullen altijd ons beste proberen om aan de behoefte en de eis van klanten te voldoen.

 

Bedrijfvermogen

Handel & Markt

 

Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%)
Binnenlandse markt 50.00%
Afrika 15.00%
Zuidoost-Azië 10.00%
Zuid-Amerika 5.00%
Midden-Amerika 5.00%
Australië 3.00%
Het medio Oosten 3.00%
Noord-Amerika 2.00%
Zuidelijk Europa 2.00%
Oost-Europa 1.50%
Noordelijk Europa 1.00%
Westelijk Europa 1.00%
Zuid-Azige 1.00%
Oostelijk Azië 0,50%

 

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1. Desceiption

 

ESTEL werd opgericht in 2002, specifiek in onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van het openlucht geïntegreerde kabinet van het telecommunicatiemateriaal, batterijkabinet, RRU-kabinet, voedingkabinet, milieu controlesysteem, de meer peltier airconditioner van TEC, AC220V-compressorairconditioner, veranderlijke de frequentieairconditioner van DC48V, warmtewisselaar, gelijkrichter, UPS, het ingebedde systeem van de telecommunicatiemacht enz. Wij concentreren ons bij het aanbieden van professionele energie - de controleoplossingen van de besparingstemperatuur voor binnenlands en overzee openluchttelecommunicatiebasisstation.

 

Met een R&D-Centrum en meer dan tachtig nationale octrooien, heeft ESTEL een volledige waaier van producten - meer dan 200 types totaal gevestigd. Wij concentreren ons altijd op technologieinnovatie en uitstekende productprestaties. Gebaseerd op onze overvloedige ervaring in verschillende markten, hebben wij sterk vertrouwen om uw vereisten met concurrerende prijs, goede kwaliteit, punctuele levering en de uitstekende dienst te vervullen.

 

Met 14 jaar ontwikkelings, is ESTEL één van de belangrijke leverancier van de openluchtoplossingen van het telecommunicatiekabinet geworden.

 

2. Ontwikkelingsgebeurtenissen

 

2002: Opgezet ESTEL.

 

2003: De basisstationversterker werd verkocht aan CHINA TELECOM.

 

2007: Onderzochte en ontwikkelde energie - het systeem van de besparingsventilatie

 

2009: De onderzochte en ontwikkelde warmtewisselaar van de hittepijp voor openluchttelecommunicatiekabinet

 

2010: Onderzochte en ontwikkelde veranderlijke frequentieenergie - besparingsairconditioner voor openluchttelecommunicatiekabinet. Vestigde met succes een laboratorium in de Tak van China Unicom Fuzhou.

 

2012: Deelgenomen aan de bouw van het basisstation proefpost van 4G

 

2013: Toegekende „Nationale High-tech Onderneming“

 

2016: Gebeëindigde jointstock transformatie

Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : ESTEL

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : 15 Million-20 Million

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Certificaten China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Certificaten China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Certificaten China Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd Certificaten