Bericht versturen
Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Certificaat
CHINA Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd certificaten
CHINA Tianjin Estel Electronic Science and Technology Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
In het verleden de drie jaar, is onze samenwerking zeer vrolijk, dank voor de geduldige dienst van uw bedrijf de technische ondersteuning en, het eind - de gebruiker is zeer tevreden met de kwaliteit van openluchttelecommunicatiekabinet met het koelen. Beste wensen aan onze toekomstige samenwerking.

—— Anthony

De geschikte reactie, beroepsbekwaamheden, strenge houding, snelle levering, zijn wij zeer tevreden, samenwerking is zeer vlot.

—— Manish

Van 1 steekproef aan 45 reeksen, 76 reeksen, 200sets, vestigden wij geleidelijk aan een sterk vertrouwen. De kabinetskwaliteit is goed en het ontwerp is redelijk.

—— Parmar

De airconditioner heeft voor anderhalf jaar gelopen. Efficiënt koelen is goed. De goede naverkoopdienst, en instrueert geduldig om technische problemen te gebruiken en op te lossen. Het milieu controlesysteem loopt ook goed, en de verre controle het kabinet is zeer geschikt.

—— Luis Alberto

De dozen zijn groot wij gelukkig met het. Wij zullen tot 30 reeksen elke maand voortaan opdracht geven. Werk gelukkig samen.

—— Andrej Sliachin

Kan altijd ons verstrekken goede suggestie en oplossing, zijn wij zeer dankbaar.

—— Nelson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over Verschillende het Koelen Oplossingen voor Openluchttelecommunicatiekabinet

Verschillende het Koelen Oplossingen voor Openluchttelecommunicatiekabinet

[2017-11-27 15:16:37]
Als professionele leverancier van de oplossingen van de temperatuurcontrole, kunnen wij speciale oplossingen volgens verschillende de eis en het milieuvoorwaarden van elke cliënt ontwerpen. Onze het koelen oplossingen omvat hoofdzakelijk de volgende types: ●AC220V compressorAirconditioner ●De ... Lees meer
Page 1 of 1